Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

A Bayern München kissé bepöccent a Barcelona igazolása miatt: ezek az okok

not image

A T-800-as

2020. szeptember 30. - 01:22

A német klub „elárulva” érzi magát, mert egyetlen egy lépésre voltak attól, hogy megszerezzék az Ajax n agy tehetségét, de úgy tűnik, a Barcelona lett a befutó.

A német klub „elárulva” érzi magát, mert egyetlen egy lépésre voltak attól, hogy megszerezzék az Ajax nagy tehetségét, de úgy tűnik, a Barcelona lett a befutó.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

Sergiño Dest kapcsán már több alkalommal is írhattunk, akit a 19 éves kora ellenére az egyik legtehetségesebb jobbhátvédnek tartanak. Az Ajax szerette volna megtartani a fiatal amerikait, de úgy tűnik, nem jártak sikerrel.

Lassan két hete, hogy a Bayern München mindenben megállapodott a játékos megvétele kapcsán, de a Barcelona hirtelen pénzhez jutott az eladásai által, ami lehetővé tette azt, hogy növeljék az érdeklődésüket.

Most pedig már ott tartunk, hogy a Barcelona gyakorlatilag csak a bejelentésre vár Dest kapcsán, aki a katalánok egyik legnagyobb igazolása lehet az utóbbi éveket tekintve. A németek pedig „elárulva” érzik magukat az Ajax döntése miatt, és Dest már szinte a spanyoloknál látja magát.

A Sport arról ír, hogy a Bayern azt érzi, az Ajax elárulta őket, és előnyben részesítették a Barcelonát, független attól, hogy korábban már mindenben megállapodtak. Az ajánlatuk is magasabb volt, és az üzlet már majdnem aláírásra került.

Az eredeti ár 12 millió euró volt. A második pedig már alig volt 20 millió alatt. Ekkor a Barcelona még csak a háttérből figyelt, és nem szállt harcba a védőért. Időközben azonban a katalán alakulat pénzre tett szerint Semedo eladásából, így növelni tudták a tétet.

A németek meglepődtek, mivel nemcsak a Barcelona ajánlatával tudtak versenyezni, hanem sokkal többet is fizettek volna előre. Szerintük ez amiatt van, mert az Ajax a hátuk mögött alkut kötött a Barcával, és kiszivárogtatták azokat az információkat, melyek szerint Dest inkább a Camp Nou-ba menne.

Neymar és Alves is odaszólt Messi bejegyzése alá Suarez elküldése után

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.