Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

A hírek szerint az Arsenal már a fizetési módon dolgozik Szoboszlai kapcsán

A legfrissebb hírek szerint az Arsenal továbbra is vizsgálja annak a lehetőségét, hogy leszerződtesse Szoboszlai Dominikot, és kivásárolja a szerződéséből. A britek nincsenek könnyű helyzetben, mert más nagy európai top-klub is beszállhatott a játékba.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint az Arsenal továbbra is vizsgálja annak a lehetőségét, hogy leszerződtesse Szoboszlai Dominikot, és kivásárolja a szerződéséből. A britek nincsenek könnyű helyzetben, mert más nagy európai top-klub is beszállhatott a játékba.

Újabban a Mirror készített egy részletesebb cikket Szoboszlai helyzetről, aki lehetséges, hogy már ezen a télen távozni fog Salzburgból, és egy európai top-klubnál folytatja tovább. Állítólag a Juventus, a Napoli, a Manchester United, a Bayern München és többek között az AC Milan is érdeklődhet iránta. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Dominik, aki nemrég egy újabb nagy elismerésben részesült, hatalmas karriert futhat be, és még az edzője is azt mondta, nagyon meglepné, ha a magyar válogatott velük maradna. Puskás Ferenc óta Dominik lehet az első olyan játékos, aki ilyen szinteken játszhat rendszeresen és világhírnévre tehet szert.

A korábbi hírek szerint az Arsenal lehet a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze Szoboszlai játékjogait. Londonban nagyon komolyan gondolják a szerződtetését, és a fiatal Özilt látják benne, aki kvázi „száműzötté” vált, hiába a hatalmas fizetése és a korábbi eredményei.

23 millió fontban határozhatták meg Dominik kivásárlási árát. A 20 éves magyar sztár 74 meccsen 22 gólt szerzett az osztrák csapatának, ezzel három bajnoki címhez és két osztrák kupához segítvén őket a rajongók nagy örömére.

A Mirror is arról ír, hogy a legaktívabb udvarló az Arsenal, akik most az üzlet finanszírozásának módját kutatják. Ez pedig azt jelentheti, hogy Szoboszlai egyre közelebb kerülhet a Premier League-hez, amit a világ legjobb ligájának tartanak.

Csak ebben az egy esetben maradhat Messi a Barcelonánál?

A lap úgy tudja, az angolok abban reménykednek, hogy a kivásárlási záradékot három részletben fizethetik ki, nem pedig egy összegben. Mikel Arteta, az edző sok potenciált lát a kreatív középpályásban, főleg azok után, hogy lemaradtak Houssem Aouarról.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.