Szoboszlai edzőjét nagyon meglepné, ha Dominik a klub játékosa maradna

not image

A T-800-as

2020. november 18. - 12:06

Ez pedig erősen arra utalhat, hogy Szoboszlai Dominik már a tél folyamán egy új csapathoz kerülhet, ami nem kizárt, hogy az egyik legnagyobb alakulat lesz.

Ez pedig erősen arra utalhat, hogy Szoboszlai Dominik már a tél folyamán egy új csapathoz kerülhet, ami nem kizárt, hogy az egyik legnagyobb alakulat lesz.

Szoboszlai az elmúlt időszakban rengeteg elismerést kapott, és köszönhetően a válogatottban nyújtott teljesítményének is, olyan klubok figyelhettek fel rá, mint a Real Madrid, a Manchester United, az Arsenal, a Juventus, az AC Milan, vagy a Napoli.

Sőt, a magyar válogatott korábbi edzője abban is biztos, hogy a Bayern München listáján is szerepel a hatalmas kvalitásokkal rendelkező fiatal tehetség. A Red Bull Salzburg szakvezetője, Jesse Marsch szintén arra számít, hogy hamarosan el kell köszönniük egymástól.

A csakfoci.hu egy érdekes beszélgetésről számolt be a Futból with Grant Wahl podcasten és a Jenkifocin keresztül, ugyanis a szakember arra számít, hogy Dominik hamarosan váltani fog, és máshol futballozik a jövőben.

„A realitás az, hogy Szoboszlai Dominiknek sok kérője lesz a téli átigazolási időszakban. Ez tény. Ő egy elképesztő tehetség.” – olvasható a csakfoci.hu cikkében. „Ha folyton csak azon aggódnék, hogy egy-egy ígéretes játékos elvesztése mit jelent a csapatom számára, akkor soha nem tudnám hatékonyan segíteni ezen tehetségek fejlődését. Épp ezért őszintén azt kívánom Dominiknek, hogy mutassa meg az egész világnak, hogy mennyire jó játékos ő.”

Ez volt a Barcelona ajánlata Neymarért

A szakvezető hozzátette, meglátják, hogy mi lesz Dominik sorsa, de nagyon meglepődne, ha a téli szünetet követően is a Salzburg játékosa maradna. Gyakorlatilag csak az lehet a kérdés, hogy melyik top-klubnál köt ki.

Nemrég Szoboszlai ügynöke is megszólalt, aki ugyan az opciókra ugyan nem tért ki, elismerte, hogy van valami a háttérben, ami nyilvánvaló. Pár héten belül talán sokkal okosabbak leszünk, és még az sem kizárt, hogy a válogatott a Premier League-ben kössön ki, hiszen állítólag az Arsenal edzője nagyon magasan jegyzi a honfitársunkat, akit Özil utódjának szánna.