Újabb fordulat állhat be Szoboszlai karrierjében, mindenkit beelőzhet az Arsenal

not image

A T-800-as

2020. november 11. - 15:09

Úgy tűnik, felgyorsultak az események a kiváló magyar játékos körül, aki valószínűleg hamarosan csapatot válhat, de az még kérdéses, hogy hol folytatja tovább.

Úgy tűnik, felgyorsultak az események a kiváló magyar játékos körül, aki valószínűleg hamarosan csapatot válhat, de az még kérdéses, hogy hol folytatja tovább.

Szoboszlai Dominik egy egészen kiváló játékos, bárki is vásárolja meg a játékjogait, nagy üzletet csinálhat vele. A magyar válogatott szemtelenül fiatal, de már most az egyik legjobb a fiatalok között.

Ha így folytatja tovább, a világhírnév elérése sem lehetetlen. A Sport Bild legutóbb arról írt, hogy az RB Leipzig játékosa lehet, ami kissé meglepő azok után, hogy olyan csapatok is érdeklődnek a szolgálatai iránt, mint az Arsenal, vagy az AC Milan. A milánói klub már harmadszorra próbálja megszerezni Dominikot.

Mint arról a goal.com is beszámolt, a Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az Arsenal is tárgyalásban áll Szoboszlai klubjával. Az „ágyúsok” tárgyalásokat kezdeményeztek Szoboszlai ügynökével, hogy kivásárolhassák a szerződéséből, aminek 25 millió euró az ára.

Ez egy igen csekély összeg egy ekkora tehetségért, de közben már a Napoli és a Juventus is elgondolkozott a magyar sztár szerződtetésén. A verseny állítólag nyitott, míg a goal.com azt írja, hogy az Arsenal van a legjobb helyzetben jelenleg.

Neymar már Ronaldónál is értékesebb lehet, Dybala túl sokat kér

Az olasz média is furcsállja, hogy egy ekkora tehetségért még senki sem fizette ki a 25 millió eurós kivásárlási záradékot. Hamarosan azonban sor kerülhet rá, és talán nem kell nyárig várni erre a pillanatra.