Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

A Liverpool kivár, de nem kizárt, hogy rárepülnek a világ egyik legjobbjára

Sokan már tényként kezelik Kylian Mbappé madridi szerződését, de nem kizárt, hogy a francia tehetség, aki már most a világ egyik legjobbja, a Liverpoolnál kössön ki.

Fotó: Unsplash/Emilio Garcia
Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sokan már tényként kezelik Kylian Mbappé madridi szerződését, de nem kizárt, hogy a francia tehetség, aki már most a világ egyik legjobbja, a Liverpoolnál köt ki.

Az eddig megjelent hírek alapján arra lehet következtetni, hogy Kylian Mbappé a Real Madrid, vagy a Liverpool játékosa lesz. A pletykák szerint a francia válogatott már közölte a párizsi vezetőséggel, hogy nem fog hosszabbítani, így jobban teszik, ha jövő nyáron eladják. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Mbappé hatalmas sztár, aki marketingben is az egyik legjobb, és több szempontból is hatalmas fogás lenne a megszerzése. Állítólag már döntött, és a Real Madridnál akarja folytatni, amit a galaktikusok edzőjével, Zidane-nal is közölt.

A Liverpool egyelőre nem vizsgálta meg annak a lehetőségét, hogy elhozza a világ egyik legjobbját, akinek az ára 180-200 millió euró között mozoghat. Ez a szám nagyobb is lehet, mivel a PSG körülbelül 180 millió eurót fizetett az AS Monacónak Mbappé játékjogáért.

Mint arról a goal.com is beszámolt, Fabrizio Romano az Oddscheckerben azt mondta, hogy a Liverpool jelenleg nem aktív Mbappé esetleges leigazolása kapcsán, ami leghamarabb jövő nyáron valósulhatna meg. Elmondása szerint a britek nem dolgoznak azon, hogy kevesebb mint 1 év múlva megszerezzék a világsztárt.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ne szállnának harcba érte, pusztán kivárhatnak, és ebben a válságban nem valószínű, hogy kifizetnének 180-200 millió eurót, miközben a csapat remekül teljesít, hozza az eredményeket. Ha azonban az egyik sztárjuk mégis távozna, akár Salah, az abból kapott pénzt fel tudnák használni a transzferre.

A PSG persze meg akarja győzni a legértékesebb futballistáját a maradásról, ami nem lesz egyszerű, miközben a Manchester United lehet a harmadik olyan komoly érdeklődő, akinek minden anyagi forrása megvan a transzferhez.

A Barcelona egy újabb sztárját küldené el, de ő maradni akar

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.