Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Szoboszlai Dominik is kint van a Paks meccsén

Szoboszlai Dominik úgy döntött, ellátogat Paksra, hogy a helyszínen kövesse figyelemmel a csapat selejtezőmeccsét az Európa-ligában.

...svg content...Fotó: Lang Ádám, Szoboszlai Dominik, Schäfer András, Fiola Attila, Varga Barnabás és Kleinheisler László (b-j) a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott tagjai a csapat nyilvános edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 12-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be Szoboszlai Dominikről, aki valószínűleg hamarosan visszatér Liverpoolba, hogy megkezdje a felkészülést az új szezonra, immáron Jürgen Klopp nélkül, akinek a helyét Arne Slot vette át. A csapat néhány tagja már edzésben van, jó a hangulat, és később a teljes keret is csatlakozik.

Szoboszlai jelenleg Pakson tartózkodik, a helyszínen követi figyelemmel az eseményeket a paksiak meccsén. Az Európa-liga selejtezőjében léptek pályára a Corvinul Hunedoara ellen, akik kétgólos előnnyel mentek el a szünetre. Ezzel a Paks szinte lehetetlen helyzetbe került, de még mindig van egy félidő. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Szoboszlai Dominik mellett egy másik válogatott is feltűnt Fiola Attila személyében, drukkolván a Paksnak a román csapat ellen. Valószínűleg a Paks játéka sokat változna, ha Szoboszlai és Fiola beugrana a szünetben.