Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Bejelentést tett a francia szövetség Deschamps jövőjéről az Eb-kiesés után

Akárcsak az olasz szövetség, a franciák is gyorsan reagáltak az eseményekre, az Európa-bajnokságról való kiesésre.

...svg content...Fotó: EPA/CLEMENS BILAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Didier Deschamps nem jutott be az Európa-bajnokság döntőjébe Franciaországgal, hiába vezettek. Spanyolország a 16 éves Yamal hatalmas góljával egyenlített, majd pár perccel később Olmo is beköszönt.

Több gól már nem esett az elődöntőn, így a franciáknak csomagolniuk kellett. Röviddel ezután Deschamps arról nyilatkozott, hogy vállalja a felelősséget, és felvetődött annak a lehetősége, hogy Zidane átvegye a helyét, aki állítólag évek óta pályázik az edzői székre a válogatottnál. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Talán emiatt is reagált gyorsan a szövetség, mint tették azt az olaszok a kiesésükkor. Fabrizio Romano azt írja, Diallo, a szövetség elnöke megerősítette, Didier Deschamps érvényes szerződéssel rendelkezik, és függetlenül attól, hogy kiestek a döntő előtt, a szakember elérte az előre meghatározott sportcélokat. Ez pedig azt jelenti, hogy az edzőlegenda marad a helyén a világbajnokságig.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.