Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,86 Ft
Euró
394,20 Ft
Font
464,07 Ft
Bitcoin
63,075 $

Ezzel a drámai góllal nyert Törökország Horvátország ellen az Eb-n

Csehország előtt adott volt az esély arra, hogy legyőzze Törökországot, és jobb helyzetbe kerüljön az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekesen alakult az F-csoport utolsó fordulója, ugyanis Portugália simán kikapott Georgiától, hiába volt ott a kezdőben Ronaldo. Rendkívül dühös volt a portugál a történtek miatt, és már a félidőben balhézni kezdett az ellenfél kispadjával, amit sokan nem vettek jó néven.

Amikor pedig lecserélték, óriásit rúgott az egyik földön heverő palackba, majd csak mondta a magáét. A játékoskijáróban sem volt szerencséje, majdnem fejbe rúgta egy szurkoló, akit azonnal földre vittek a biztonsági emberek, és súlyos büntetésre számíthat. Ronaldo már meg sem lepődött ezen, elege volt az egészből. Soron kívül Megdöbbentően drága tud lenni a Balatonon nyaralni, itt vannak a költségek

Végül így is Portugália ment tovább 6 ponttal a szintén 6 pontos Törökország előtt, addig Georgia 4 egységgel abszolválta a csoportot, és ott van a folytatásban. Csehország szégyenszemre pedig 1 ponttal fejezte be az Európa-bajnokságot. Amihez az is hozzájárult, hogy már a 20. percben emberhátrányba kerültek. A mérkőzésről készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Orbán Viktor közös erővel megállította Magyar Péter egyik nagy támogatóját

Manfred Weber nagy támogatója Magyar Péternek a Tisza Párttal, akiről egyértelmű kritikákat fogalmazott meg Orbán Viktor miniszterelnök.