Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Simán lesprintelte a biztonságaikat a Ronaldóval szelfiző kisfiú (videó)

Igazi világsztárrá vált a fiatal srác, akinek még arra is volt ideje a törökök elleni meccs alatt, hogy készítsen egy szelfit Cristiano Ronaldóval.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Kissé komikus volt az, ami a portugál-török meccs alatt történt, és most nemcsak Törökország öngóljára gondolunk. Mindenki arcára a döbbenet ült ki, amikor a török játékos a saját kapujába passzolt, persze nem szándékosan.

A show-t minden szempontból Ronaldo vitte el, aki két gólban is benne volt, végig önzetlenül játszott, és a teljesítménye megint hozta a kötelezőt. Nem véletlenül kezdett, és ez aligha fog változni a folytatásban, abszolúte megérdemelten van ott a kezdőben, hiába lassan 40 éves. Furcsa is belegondolni, hogy Pepével közösen 80 évesek. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Amiért igazán komikus volt a meccs, az az, hogy négyen is berohantak a pályára, ráadásul négy különböző időpontban. Ezért nem fogják megdicsérni a szervezőket és a biztonsági embereket. Súlyosan büntetik az ehhez hasonló eseményeket, és nem ez az első hasonló eset az Európa-bajnokságon.

Az első srác volt a legsikeresebb, aki először készített egy szelfit Ronaldóval a pálya közepén, majd levágott egy akkora sprintet, amit pár felnőtt játékos is megirigyelt volna. A biztonságiak sem tudtak vele mit kezdeni, majd győzött a túlerő, és láthatóan figyeltek arra, hogy ne lépjenek át egy határt, mivel kiskorú személyről van szó.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.