Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Videón Németország véleményes első gólja, és a magyarok meg nem adott találata

Minden fontos pillanatot megnézhetünk a Németország-Magyarország mérkőzésről, ami végül 2-0-s vereséget hozott.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott mindent megtett, amit csak lehetett a németek ellen, akik már az elsős másodpercekben hátrányba kerülhettek volna Sallai révén. Neuer klasszisa mentette meg őket, és nem egyszer, addig Szoboszlaiéknak nem volt szerencséjük, és végül ismét vereséget szenvedett a válogatott.

Marco Rossi nagyon dühösen nyilatkozott az első gól miatt, ami szerinte egyértelműen szabálytalan volt. Gündogan nem ért ezzel egyet, szerinte nem lökte fel Orbánt, és úgy fogalmazott, az angol bajnokságban csak nevettek volna, ha elveszik tőlük a gólt, mert semmi szabályba ütközőt nem tett. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Sokan azt sem értették, hogy a játékvezetőt miért nem küldték ki a monitorhoz megnézni a szituációt, ami Gulácsi szerint minimum véleményes volt. Rossi már a pálya szélén dühös volt emiatt, és Szoboszlai ugyanazon a véleményen van, miszerint szabálytalanságot követtek el velük szemben az első gólnál.

Annak ellenére, hogy a csapat még csak pontot sem szerzett az első két meccsen, él a remény a továbbjutásra, viszont ehhez minimum le kell győzni a skótokat, és magabiztosan, akik legutóbb Svájc ellen 1-1-es döntetlent játszottak. A magyarok meccséről és helyzeteiről, meg nem adott góljáról az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.