Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

...svg content...Fotó: Bolla Bendegúz (b) és Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A magyar válogatott végül Németország ellen is vereséget szenvedett, bár ez most egészen más volt, mint Svájc esetében. Rossi az M4 Sportnak adott interjúja legelején kiemelte, büszke a csapatra, mert 100%-os intenzitással küzdöttek, és elvégezték a munkát, ugyanakkor kiemelte, nem állt melléjük a szerencse. Ettől függetlenül megérdemeltnek tartja a németek győzelmét, az azonban már más kérdés, mi történt az első gólnál, amiről Szoboszlainak is megvan a véleménye.

A magyar szövetségi kapitány szerint kicsit tisztességtelen módon nyert ezáltal Németország, és ugyan nem szereti véleményezni a játékvezetők teljesítményét, szerinte mindenki látta, hogy mi történt. Hozzátette, ezen a szinten nem megengedhető mindez, miközben ott van a VAR, és úgy látta, hogy ugyanez a szabálytalanság a másik oldalon már nem volt az. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Az olasz nem hiszi, hogy szüksége lenne erre Németországnak, és kiemelte, a legrosszabb teljesítményt ma a bíró nyújtotta. Szerinte részben emiatt vesztettek, és ugyan összességében a németek uralták a labdát, ha valaki játékvezető, akkor az legyen következetes. Rossi azt mondta, a németek nagyon jól játszottak, bár így is voltak helyzeteik, és közbeszólt a balszerencse.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Ha valaki azt gondolja, hogy egy ilyen kvalitású német válogatott ellen feltétlen nyernünk vagy döntetlent kellene elérnünk, az hogy is mondjam finoman, nem rendelkezik túl jó belátóképességgel. Mindaddig amíg az ember él, remél. Amíg élek, remélek, így kell hozzáállni az utolsó meccshez, de Skócia ellen sem lesz egyszerű, és nem tudom, mi lesz ma este a másik mérkőzésen.”

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.