Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,888 $

Izgalmas 1-1-es döntetlent játszott Svájc és Skócia a magyarok csoportjában

Skócia és Svájc 1-1-es döntetlent játszott egymással a magyarok csoportjában szerdán késő este az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A svájciak és a skótok meccse előtt rendezték meg a Magyarország-Németország mérkőzést, aminek ideje alatt ugyan a magyarok sokkal jobban játszottak, mint Svájc ellen, 2-0-ra nyertek a németek, és ezzel biztosították a helyüket a következő körben.

Ami pedig az első találatot illeti, Marco Rossi dühösen nyilatkozott, szerinte a játékvezető rossz munkát végzett. Szoboszlai Dominik szintén azon a véleményen van, hogy az első gólt szabálytalanság előzte meg, amiről Gulácsi Péternek is megvolt a maga véleménye, akárcsak a sok ezer magyar szurkolónak a helyszínen. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

A svájci és a skót csapata meccse sok izgalmat hozott, rengeteg minden történt a 90 perc alatt. Skócia a németek elleni zakó után felálltak a padlóról, és sokkal jobban játszottak, a góljuk mellett még egy hatalmas kapufát is lőttek. A vezetést a Manchester United középpályása, McTominay szerezte meg a 13. percben.

Valamivel több mint 10 perccel később a veterán Shaqiri válaszolt, nem is akármilyen módon. Parádésan ismerte fel a helyzetet, és az Európa-bajnokság egyik legszebb gólját lőtte meg ezzel. Hiába a gyors gólváltás, több érvényes találat nem esett, miközben Svájctól két érvénytelen találatot is jegyzett a neve mellett.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ezzel az 1-1-es döntetlennel Németország maradt az élen 6 ponttal a 4 pontos Svájc előtt, majd jön Skócia 1 ponttal, addig Magyarország 0 ponttal várja az utolsó csoportmeccset. Tehát még egyik csapat sem esett ki az Eb-ről, de a németek már biztos továbbjutók.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.