Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.

...svg content...Fotó: Willi Orbán, Dárdai Márton, Varga Barnabás, Fiola Attila és Nagy Ádám (b-j) a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés után a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. Németország 2-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magyarország jól játszott, mégis kikapott Németországtól, köszönhetően az első gólnak, ami igencsak véleményes volt. Szoboszlai Dominik igyekezett visszafogott maradni, bár látszott rajta, hogy mit gondol, míg Marco Rossi már hevesebben nyilatkozott a szituációról, amikor Gündogan ellökte Orbánt, majd abból gól született.

Gulácsi Péter az M4 Sportnak kiemelte, ma egy teljesen más arcukat mutatták a németek ellen, kiemelvén, hogy agresszívebbek voltak. Ami pedig az első gólt illeti, arról azt mondta, minimum kétséges volt, de szerinte ebből is felálltak, volt még egy-két helyzetük. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

A kiváló magyar kapus hozzátette, 60-70 perc után azonban bedarálták őket a németek, ugyanakkor büszkék lehetnek a teljesítményükre, mert mindent beleadtak a pályán. Gulácsi is sajnálja, hogy ez most így alakult, és reméli, az utolsó meccsnek nagy tétje lesz, és lehet esélyük továbbjutni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Kiemelte, tudták, hogy nehéz lesz a Németország elleni mérkőzés, addig Svájcnál ők rontották el az első félidőben látott teljesítménnyel. Gulácsi szeretné, ha megnyernék az utolsó meccsüket, akkor is, ha nem juthatnak tovább. A szurkolókat sem hagyta szó nélkül, szerinte elképesztőek voltak, minden dicséretet megérdemelnek.