Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,47 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,64 Ft
Bitcoin
62,907 $

Videóra vették, ahogyan Karácsony megtrollkodta Vitézy választási plakátját

Karácsony Gergely láthatóan stílust váltott, és keményen támadja Vitézy Dávidot, most épp egy választási plakátot ragasztott át Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Karácsony Gergely
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, Karácsony Gergely hátradőlve nyerheti meg a budapesti választásokat, de most már a legjobb esetben is csak szoros párharcot várhat. Márpedig a két választási vitát egyértelműen Vitézy Dávid nyerhette, majd jött Szentkirályi Alexandra váratlan bejelentése a visszalépésével.

Ezzel azok, akik Szentkirályira szavaztak volna vasárnap, beállhatnak Vitézy Dávid mögé, aki a Tisza Párt szavazóira is számít. Ott már nehezebb dolga lesz, mivel Magyar Péter kijelentette, Vitézy a Fidesz embere, és biztosan nem szavaz rá, ahogyan Karácsonyra sem. Magyart pedig erősen követik a hívei, ugyanakkor a Fidesz szavazói sokat hozhatna Vitézy konyhájára vasárnap. Soron kívül Megdöbbentően drága tud lenni a Balatonon nyaralni, itt vannak a költségek

Karácsony stíltust váltott, és minden eddiginél keményebben támadja a riválisát. Szerinte egy szavát sem lehet elhinni, és politikai szélhámosnak nevezte. Nem állt meg ennél, és úgy véli, az, amit Vitézy tett, szimplán becsapta a szavazóit.

Hamarosan leadhatják az emberek a voksaikat, és nem kizárt, hogy rekord születik, hatalmas részvételre lehet számítani. Budapest jövője forog kockán az egyik oldalról, a másikról pedig az Európa Parlament a tét, aminek érdekében a Fidesz szombaton 1 millió embert keres fel. Karácsony pedig Vitézy egyik plakátját kereste fel, és egy fideszes matricát ragasztott rá, amiről videó készült. A trollkodós videót ezen a linken keresztül lehet megnézni.

Orbán Viktor közös erővel megállította Magyar Péter egyik nagy támogatóját

Manfred Weber nagy támogatója Magyar Péternek a Tisza Párttal, akiről egyértelmű kritikákat fogalmazott meg Orbán Viktor miniszterelnök.