Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,618 $

Kiderült, mikor jelentheti be a Real Madrid Mbappét

Immáron csak az a kérdés, mikor jelenti be a Real Madrid Mbappé érkezését, aki valószínűleg az egész Bernabeut képes lenne megtölteni az eseményen, mint anno Cristiano Ronaldo.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vienna Reyes
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anno Cristiano Ronaldo átigazolása miatt igazi show-t rendezett a Bernabeu stadionban a Real Madrid. A Manchester Unitedtől átigazolt portugál klasszis ezzel is történelmet írt, és azóta sem sikerült ez más játékosnak. Hiába telt el sok év azóta, Ronaldo közel 40 évesen is ontja magából a gólokat.

Most Mbappé készül arra, hogy a Real Madrid legendája legyen, de elárulta, valójában az AC Milan is az egyik olyan klub az életében, ahol mindenképpen játszani szeretne a visszavonulása előtt. Valószínűleg a spanyol kaland után a Seria A-ban próbálja ki magát, és a végén talán a PSG-től vonul vissza. Addig azonban még nagyon sok minden történhet, az MLS és a szaúdi liga szintén szóba jöhet. Soron kívül Látványosan apad a Balaton vízszintje

Ami biztosnak tűnik, hogy a Real Madrid lesz a következő csapata, melynek kapcsán Fabrizio Romano azt írja, hiába jár le Mbappé szerződése június 30-án, még az Európa-bajnokság bejelentheti a Real Madrid. Kérdés, mindez csak egy formális bejelentés lesz-e, vagy esetlegesen nagy eseményt rendeznek.

Akár az is az opciók között szerepelhet, hogy a nagy bemutatást csak az Eb után rendezik meg, és a szurkolók megtölthetik a stadiont, várván a nagy tehetséget. A madridiak ingyen igazolják le Mbappét, miután lejár a szerződése, így minden puszta formalitás maradt, semmi több.

Orbán Viktor elárulta, szerinte mégis miként szivárgott ki a moszkvai útjának híre

A miniszterelnök mindemellett arra utalt, hogy „hasonlóan meglepő találkozásokra” kerülhet sor a jövő héten is, egyéb részleteket viszont egyelőre nem osztott meg.

Kilenc településen is újra szavaznak

Választási jogszabálysértések miatti fellebbezések miatt van, ahol a képviselő-testület, két esetben pedig a roma nemzetiségi önkormányzat összetételéről dönthetnek újra a választók.

Újabb lávafolyamat lövellt ki az Etna

Az Etna jelenleg is aktív, legutóbb szombat este eresztett ki magából lávafolyamat, amit öt kilométeres hamuoszlop kísért.