Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Jürgen Klopp legnagyobb visszatérései a Liverpoollal

Nem egy vert helyzetből állt fel a padlóról Jürgen Klopp csapata az évek során, ezekből készített most egy összeállítást a Liverpool.

...svg content...Fotó: Jürgen Kloppot, a Liverpool vezetőedzőjét ábrázoló falfestmény Liverpoolban 2024. január 26-án. Klopp ezen a napon bejelentette, hogy az idény végén távozik a Liverpooltól. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jürgen Klopp látványos módon intett búcsút a Liverpoolnak és az angol bajnokságnak, ami mindig is az otthona marad. Megható beszédet mondott a sok ezres tömeg előtt, majd a csapatának is külön az öltözőben, akik közül többen elsírták magukat, és lehetséges, Klopp döntése miatt egyesek inkább csapatot fognak váltani.

Hamarosan erre a kérdésre is választ kapunk, miközben a Liverpool bejelentette az új edzőjét. Klopp is örül a választásnak, aki a búcsúbuliján is kitett magáért, nagyot táncolt a színpadon, minden róla szólt. A Liverpoolnak pedig most az új korszakra kell koncentrálnia, ami hozhat sok jót, de sok rosszat is. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Nagyon magasan van a léc, és Kloppnál aligha létezik motiválóbb személyiség. Sokszor talán csak emiatt nyert a csapat, és ha ez a tulajdonság nincs meg az új edzőben, annak láthatói eredményei lesznek. A Liverpool egy újabb különleges összeállítással készült, csokorba szedve Klopp nagy visszatéréseit.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.