Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón a Manchester United 3-2-es győzelme a Newcastle ellen

Ugyan a Manchester United a következő szezonban egyetlen egy európai kupasorozatban sem lesz ott, legalább nyertek a Newcastle United ellen.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/ANP/Maurice Van Steen
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ez a valaha volt egyik legrosszabb szezonja a Manchester Unitednek, ami miatt sokakat már az idény alatt kirúgtak volna. Ten Hag azonban még mindig a Vörös Ördögök kispadján ülhet, és nem tart attól, hogy menesztenék, miközben a helyére nagy esélyesnek tartott Tuchel mégis a Bayern München edzője maradhat.

Sok minden fog történni a következő hetekben, de ha Ten Hagot nem rúgják ki, annak később még nagyobb árat fizethet az United, hiszen jó látható módon az igazolásainak többsége nem vált be, és mintha igazi taktika nélkül játszana a csapat. A vezetőség továbbra is bizalmat szavaz az edzőnek, de talán már nem sokáig. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Azzal, hogy a Chelsea is nyert szerda este, eldőlt az United sorsa, még csak a Konferencia-ligában sem lesznek ott. Ennek talán még örülnek is, mert egy ilyen kaliberű klub számára a KL nem éppen jelentene presztízst, de még az Európa-liga se nagyon. A Bajnokok Ligájától pedig nagyon távol kerültek, és ki tudja, mikor térhetnek vissza.

Az United egy fordulatos mérkőzésen van túl az Old Traffordon, és legalább győzelemmel köszöntek el a hazai szurkolóktól. A Newcastle nem hagyta magát, viszont csak szépíteni tudott a végén, és ezzel a 3-2-vel ők sem mentek sokra, szintén egy felemás, csalódást keltő szezonon lesznek túl hamarosan.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.