Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,79 Ft
Euró
385,24 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
67,191 $

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (b) és Tyrick Mitchell, a Crystal Palace játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik szinte azonnal alapemberré vált a Liverpoolnál, és az első góljára sem kellett sokat várnia. Minden álomszerűen alakult, ódákat zengett róla a brit sportsajtó, majd jött egy makacs sérülés. Később visszatérhetett a pályára, ahogyan a kezdőbe is, de mostanában nem egyszer csak a kispadról ugorhatott be.

A kritikák sem kerülik el, és több magyar szurkoló is kikezdte a magyar válogatott csapatkapitányát. Legutóbb alig pár perccel a rendes játékidő vége előtt állhatott be a Fulham elleni mérkőzésen, amit hozott a Liverpool. Valószínűleg egy nehezebb mérkőzés vár rájuk szerda este az Everton otthonában, hiszen egy legendás városi derbiről beszélünk. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

A legnagyobb kérdés, hogy Szoboszlai ott lehet-e a kezdőben, és ha nem, mennyi időt kaphat a pályán. Ez nagyban függhet a játék képétől is, de mint mindig, minden Klopp kezében van, ő dönti el, hogyan tovább.

Miután az Arsenal kiütötte a Chelsea-t, adott a nyomás, a Liverpoolnak már nem fér bele a döntetlen, mindenképpen nyerniük kellene. Az Everton-Liverpool mérkőzést a Match 4 közvetíti élőben, amit érdemes lesz figyelemmel követni. A meccs 21 órakor kezdődik, mely erősen befolyásolhatja a Liverpool bajnoki reményeit.