Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,79 Ft
Euró
386,77 Ft
Font
451,91 Ft
Bitcoin
67,041 $

Óriási volt a buli a Dortmund öltözőjében a drámai BL-győzelem után, volt mit takarítani

A játékosok soha nem voltak annyira boldogok, mint kedd este, amikor is búcsúztatták az Atletico Madridot a Bajnokok Ligájából.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A kedd este több mint sűrű volt a Barcelona és az Atletico Madrid kiesésével, noha a többség egyértelműen azzal számolt, hogy a két spanyol csapat továbbjut. Nem így lett, Xavi például a Kovács István játékvezetőt okolta, és rendkívül dühös volt rá.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a Barcelona milyen hibákat vétett, így nemcsak a piros lapot kellene okolni, addig a másik oldalon a Dortmund osztott ki egy méretes pofont az Atletico Madridnak, akik hiába nyertek hazai pályán. Drámaian alakult az este, amit a játékosok egy része meg is ünnepelt. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Úgy örült a Dortmund, mintha megnyerték volna a Bajnokok Ligáját, ami még sikerülhet , mert ott vannak az elődöntőben. A sztárok énekeltek, táncoltak, szórakoztak, hatalmas volt az ünneplés az öltözőben, amiről felvételek is készültek késő este.

Még csak hosszabbításra sem került sor, de hajnalig valószínűleg senki sem feküdt le az izgalomtól, annyira nagy volt a siker. Volt mit takarítania a személyzetnek a buli után, bár ezt talán most ők sem bánják, mert a bónusz mindenkinek járhat, ha a Dortmund még tovább jut, és esetlegesen megnyerik a BL-t, amivel óriási összeget keresnének.