Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Élőben adja a tv a PSG-Barcelona negyeddöntőt a Bajnokok Ligájából

Azok, akik a PSG és a Barcelona összecsapására kíváncsiak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, örülhetnek, mert élőben közvetíti a mérkőzést a tv.

...svg content...Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon látványos és izgalmas első negyeddöntőn vagyunk túl a Bajnokok Ligájában. A Real Madrid és az Arsenal is döntetlent játszott odahaza, így teljesen nyílt maradt a párharc a Manchester City és a Bayern München ellen. Álomgólok születtek a spanyolok és az angolok meccsén, mindenkit lenyűgöztek

Tuchel rettentően dühös volt a játékvezető döntése miatt, aki szerinte egy teljesen egyértelmű büntetőt nem adott meg a Bayernnek. Ez hosszú távon még sokba kerülhet, addig Artétát többek között Kane könyökléséről is kérdezték, ami könnyen kiállítást érhetett volna. Guardiola pedig részben a Madridot méltatta, amiért kétszer is felálltak a padlóról. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A PSG és a Barcelona szerda este csap össze egymással, amit az M4 Sport élőben közvetít 21 órától, de már előtte is érdemes lesz figyelemmel kísérni az eseményeket. Azok, akik az Atletico Madrid és a Dortmund párharcára kíváncsiak, kapcsoljanak a Sport 1-re, ahol 20:45-től figyelhetik a történéseket.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.