Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,93 Ft
Euró
385,23 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
69,348 $

Hétfőn jelentik be az X-Faktor új mentorát

Annyi már bizonyos, hogy új mentor kap lehetőséget, így Gáspár Laci után egy olyan tagot ismerhetünk meg, aki biztosan nem volt tagja a korábbi csapatnak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex volt az első, aki megerősítette, biztosan nem lesz tagja az X-Faktor új évadának. Számára a tehetségkutató véget ért, úgy érezte, hogy ebben most ennyi volt a részéről, de hálás az RTL-nél eltöltött évekért, és nem egy alkalommal ért fel a csúcsra, amire joggal lehet büszke.

Azt azonban sokáig nem tudhattuk, hogy a többikkel mi a helyzet, majd jött a nagy bejelentés, miszerint Gáspár Laci visszatér. Az énekes azt is megerősítette, korábbi kollégái nem lesznek ott a műsorban, így Puskás Peti egy videón keresztül beszélt arról, hogy miért is változtak meg benne a dolgok, hiszen édesapa lett. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Dallos Bogi, Peti felesége pedig közölte, a férje többé nem lesz mentor az X-Faktorban. Hogy mit hoz a jövő, azt senki nem tudhatja, de már közel van az újabb bejelentés, ugyanis az RTL megerősítette, hétfőn bejelentik, ki csatlakozik Gáspár Laci mellé. Valószínűleg ezúttal is a Fókuszban rántják le a leplet a sztárról.

Majka és Pápai Joci érkezése erősen borítékolható, így az egyedüli kérdést igazán az jelenti, ki lesz a női mentor. Óriási a titkolózás, lehet akár nagy meglepetés is, mert sok kiváló énekesnő van idehaza, akikből nagyon jó mentorok lehetnek.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.