Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Ismét az Arsenal vezeti a bajnokságot Szoboszlaiék előtt

Ha 1 ponttal is, de átvette a vezetést az Arsenal az angol bajnokságban a Liverpool és a Manchester City előtt.

...svg content...Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester City volt az első, aki hozta a kötelezőt, akiknek fordítaniuk kellett a Palace otthonában. De Bruyne két nagy gólt lőtt, és még egy gólpasszt is kiosztott, amivel egyértelműen a meccs legjobbja lett. Ugyan a vezetést nem vették át a bajnokságban, pontszámban beérték a Liverpoolt.

A City meccse után rendezték meg az Arsenal idegenbeli mérkőzését a Brighton ellen, akik nemrég a Liverpoollal szemben szenvedtek vereséget. A londoniakkal sem tudtak mit kezdeni, és a 33. percig tartották magukat, amikor a vendégek büntetőhöz jutottak. Saka nem hibázott, és ezzel máris náluk volt az előny. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Az első gólt követően is sokat kellett várnia a publikumnak az újabb találatra, viszont Havertz góljával minden eldőlt. Trossard sem akart lemaradni, a 86. percben beállította a 3-0-s végeredményt, a gólpasszt ezúttal Havertz osztotta ki, aki nagy estén van túl, és ezzel a győzelemmel 1 ponttal a Liverpool elé kerültek.

A Liverpool viszont csak vasárnap lép pályára a Manchester United ellen, akik pár nappal korábban a Chelsea ellen szenvedtek drámai vereséget. Szinte minden a Liverpool neve mellett szól, ugyanakkor az FA-kupában is láthattuk, hogy az United képes meglepetést okozni, amivel nem kis szívességet tennének az Arsenalnak és a Manchester Citynek.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.