Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

A Manchester United edzője reagált a kirúgásával kapcsolatos pletykákra

Erik ten Hag higgadtan, de egyértelműen fogalmazta meg a véleményét az elmúlt napokban szárnyra kelt híresztelésekről.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mióta az INEOS milliárdos tulajdonosa, Sir Jim Ratcliffe részesedést vásárolt a Manchester Unitedból, sorra érkeznek a pletykák Erik ten Hag jövőjével kapcsolatosan. Habár valószínűnek tűnik, hogy nyáron új edző érkezik a klubhoz, a holland tréner egyelőre nem foglalkozik ezekkel a hírekkel.

A Brentford elleni szombat esti bajnokit megelőző sajtótájkoztatón ugyanakkor téma volt a holland edző jövője, Erik ten Hag azonban gyorsan tisztázta, hogy nem érdeklik a találgatások, és csak a soron következő mérkőzésre koncentrál – számolt be róla a 90min. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Amikor egy olyan klubnál dolgozol, mint a Manchester United, természetes, hogy rengeteg a pletyka a csapat körül az edzőt és a játékosokat illetően is. A sajtó szeret spekulálni, ám mi nem erre koncentrálunk, hanem a csapat eredményeire, illetve annak javítására” – fogalmazott.

„Nem foglalkozom a találgatásokkal. Amikor az Ajaxnál dolgoztam, hasonló nyomás alatt voltam, idővel hozzá lehet szokni. Nem érdekel sem engem, sem pedig a játékosokat” – mondta ten Hag, aki hozzátette, hogy tudják, hogy a megfelelő eredményeket kell felmutatniuk.

A válogatott mérkőzéseket követő szünet után folytatódik a meccsdömping a Premier League-ben, ahol a Manchester United jelenleg a hatodik helyen áll, kilenc pontra lemaradva a már Bajnokok Ligája indulást jelentő negyedik helytől. A Vörös Ördögök ugyanakkor egy meccsel kevesebbet játszottak, mint az áhított pozíciót elfoglaló Aston Villa.

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.