Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
388,70 Ft
Font
451,77 Ft
Bitcoin
61,545 $

Orbán Viktor nem pihen, máris kormányülést hívott össze

Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor kilátogatott a magyar válogatott meccsére a Puskás Arénába, kormányülést hívott össze.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Zajlanak az események a magyar politikában, miközben Varga Judit korábbi igazságügyi miniszternél betelt a pohár Magyar Péter miatt. Súlyos állításokat fogalmazott meg a volt férje kapcsán, aki mindent tagad, és azt mondja, ez az egész a kormány műve. Nem sokkal az első vallomás után jött a következő, akkor Varga még kényesebb részletekkel állt elő.

Többek között Deutsch Tamás is teljes vállszélességgel támogatja, addig Magyar egy életre kiírta magát a Fideszből az elmúlt hetekben. Hollik Isván sem hagyta szó nélkül a történteket, de a nemrég operált Gulyás Gergely ugyancsak megszólalt, és azt mondta, Magyar Péter személyében az új Márki-Zay Pétert köszönhetjük. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

Orbán Viktor kedd este a Puskás Aréna vendége volt, ahol a magyar válogatott Koszovóval csapott össze. Szoboszlai Dominik nyitotta meg a gólcsapatok, de így sem lehettek túlságosan elégedettek, bár a győzelem és a veretlenség megint megvolt. A magyar kormányfő pár órával később már kormányülést hívott össze, amit lehetséges, hogy csütörtökön kormányülés követhet, ám már Szentkirályi Alexandra nélkül, aki Budapest vezetéséért küzd, és legutóbb is Karácsony Gergelynek üzent.