Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,42 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
451,64 Ft
Bitcoin
66,579 $

Kamerák előtt omlott össze az egyik modell a Next Top Model Hungary-ben

A Next Top Model Hungary egyik versenyzője szabályosan összeomlott, amikor közölték vele a rossz hírt.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Next Top Model Hungary hamarosan folytatódik, érdemes figyelemmel követni a modellek kalandjait, míg a TV2 bejelentette az Ázsia Expressz új évadának szereplőit. Igazi sztárparádét kapunk, Zámbó Krisztián például az öccsével, Zámbó Adriánnal fog nekivágni a kalandnak, ami több mint izgalmasnak ígérkezik.

Krausz Gábor és Mikes Anna szintén igent mondtak, szerelmespárként vesznek részt a kalandon, és nem kizárt, hogy eljuthatnak a döntőig. Nyilván vannak esélyesebbnek tűnő párosok, viszont az Ázsia Expresszben bármi megtörténhet, amire az évek múltán már számtalan példát láthattunk, és még fogunk is. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A forgatásokat azonban csak ezekben a napokban kezdik meg, így az új évadot valamikor a nyári időszak után, ősszel kapjuk meg. Addig sem fogunk unatkozni, és Ördög Nóri valószínűleg idén is megoszt majd pár kulisszák mögötti felvételt, aki a Next Top Model Hungary műsorvezetője volt.

A modellműsor nagy sikerrel fut a TV2-n, minden generációt vonzhat a verseny, amiben lányok küzdenek egymás ellen. Már az első napokban is volt dráma, és lesz is még bőven, rengeteg minden fog történni a folytatásban. Az egyik lány például a kamerák előtt omlott össze, amikor közölték vele a hírt.

Hawa teljesen összetört, mikor kiderült, hogy milyen hajat álmodtak meg számára a profi szakemberek. Elsírta magát, nagyon nem akarta, hogy levágják a derékig érő haját, viszont ez a verseny része. Azokkal, akikkel nem lehet együtt dolgozni, vagy csak nehézkesen, biztosan nem nyerhetnek.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.