Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,53 Ft
Euró
387,70 Ft
Font
450,23 Ft
Bitcoin
62,630 $

Mégsem Xabi Alonso lesz Szoboszlaiék új edzője a Liverpoolnál?

A Bayer Leverkusen elég magabiztos azt illetően, hogy Xabi Alonso Németországban marad, amivel élete legnagyobb lehetőségét utasítaná vissza.

Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool már korábban bejelentette, hogy Klopp az idény végén távozik. Tisztázták, semmi személyes ellentét nincs abban, hogy a német legenda elhagyja a klubot, egyszerűen csak elfáradt, és szeretne pihenni. Még ő maga sem tudja, mikor tér vissza, ha egyáltalán visszatér, mert ez is benne van a pakliban.

Klopp ígéretet tett arra, Angliában csak a Liverpoolnak dolgozna a jövőben, más csapatnak semmiképpen. Jó esély lehet arra, hogy a német válogatottat fogja irányítani, vagy esetlegesen egy másik válogatottnál vállal munkát, ami új lenne számára. A sztárcsapatok tárt karokkal várnák, ám egy időre visszavonul, ami lehet egy vagy több év is, mint Zidane esetében. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

A Liverpool egy kupát már biztosan nyert idén Kloppnak, addig az FA-kupából kiestek a Manchester United ellen. A német edzőt az egyik riporternek sikerült felidegesítenie, míg Szoboszlaié Dominikéket egy szurkoló provokálta erőteljesen, de nem lett belőle incidenst, okosan reagált a csapat.

Xabi Alonsót tartják a legnagyobb esélyesnek Klopp helyére, miután a spanyol tréner játszott a csapatnál, és minden szükséges tudással rendelkezik. A Leverkusennel még mindig veretlenül vezeti a bajnokságot, és az Európa-ligában is ott vannak a negyeddöntőben, bár igen neccesen mentek tovább.

A Bayer Leverkusen vezérigazgatója, Fernando Carro azt mondta, Alonsónak 2026-ig van szerződése, és nincs okuk kételkedni abban, hogy velük marad. Fabrizio Romano azt írja, a vezérigazgató azonban hozzátette, a futballban sosem tudhatjuk, mi fog történni, de nagyon bízik az edző maradásában, és jó a kapcsolatuk egymással.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.