Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Már csak 1 pont a különbség a Manchester City és Szoboszlaiék között

A Manchester City hozta a kötelezőt a Bournemouth otthonában, így 1 pontra csökkentették a hátrányukat a Liverpool mögött a második helyen.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United szerencséje elfogyott a mai napon, és lehetséges, hogy a vezetőségnél is betelik a pohár Ten Hag vezetése láttán. A Fulham elleni rendkívül gyenge játék és vereség ellenére is úgy nyilatkozott a holland, hogy a megfelelő irányban haladnak előre, ami aligha van így, látván a szenvedést a pályán.

Manchester másik felén sokkal jobb a helyzet, és ez gyakorlatilag azóta érzékelhető, hogy Sir Alex Ferguson visszavonult. Ten Hag az eddigi egyik legrosszabb megoldásnak tűnik, és sokan fogadnának arra, akár nagyobb összeggel is, hogy a következő szezont már nem vele kezdi meg az United, különösen azok után, hogy Tuchel is elérhetővé vált, aki a nagy bejelentés után nyert a Bayern Münchennel a Lipcse ellen. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

A Citynél Guardiola régóta biztos pont, és már csak 1 pontra vannak a Liverpooltól azok után, hogy ők is hozták a 26. meccsüket a szezonban. Foden találata döntött a 24. percben a Bournemouth otthonában, akik csak a 14. helyen állnak, és még mindig nem nyugodhatnak meg, mert szoros a bajnokság, bárki kieshet a mezőny utolsó felében.

A Liverpool vasárnap lép pályára, méghozzá a Chelsea ellen a Ligakupa döntőjében, és nem kizárt, hogy Szoboszlai Dominik ezen a mérkőzésen tér vissza. Az utolsó pillanatokban hoznak döntést arról, hogy a magyar sztár játszhat-e, van-e már olyan állapotban, hogy legalább a kispadról beállhasson és megszerezze az első kupáját Angliában.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.