Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,87 Ft
Euró
398,27 Ft
Font
471,71 Ft
Bitcoin
66,722 $

Hatalmas összegért cserébe igazolhat Manchesterbe a Sporting magyar származású játékosa

A Manchester United kifizetné a Viktor Gyökeres szerződésében szereplő kivásárlási összeget.

...svg content...MTI/EPA/RODRIGO ANTUNES
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 25 éves, magyar származású ám svéd válogatott Viktor Gyökeres tavaly igazolt a portugál Sportinghoz, amely 25 millió eurót fizetett a Coventry City csapatának. Most úgy tűnik, hogy Gyökeres akár már idén visszatérhet a Premier League-be, méghozzá a Manchester United csapatához.

A 90min információi szerint ugyanis hajlandóak lennének megfizetni azt a mintegy 100 millió eurót, ami a támadó szerződésében szerepel, mint kivásárlási záradék. Mindez annak is köszönhető, hogy Gyökeres új csapatában is parádésan teljesít, ami felkeltette a Manchester United érdeklődését. Soron kívül Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Gyökeres ugyanis az idei 32 mérkőzésén 29 gólt és 11 asszisztot jegyez, csapata pedig a Bragával folytat óriási küzdelmet a bajnoki cím megszerzéséért, ami Bajnokok Ligája csoportkört, és ezzel együtt persze komoly anyagi hasznot is jelentene a nagymúltú klub számára.

A csatár a válogatottban is komoly segítség, 19 fellépésén 5 alkalommal volt eredményes, az ugyanakkor már korábban eldőlt, hogy Svédország nem kvalifikálja magát az idei Európa-bajnokságra. Viktor Gyökeresnek mindkét szülője magyar származású, a csatár pedig kettős állampolgár, a svéd korosztályos válogatottakban elért sikerek után viszont úgy döntött, hogy a skandináv ország nemzeti csapatában képzeli el a jövőjét.

Gyökeres számára nem lenne idegen az angol bajnokság közege, hat évvel ezelőtt igazolt a Brighton csapatához, majd a Bundesliga 2-ben is megfordult, hogy végül a Championshipben teljesedjen ki. Innen került a portugál első osztályba, ám könnyen lehet, hogy hamarosan ismét Angliába vált repülőjegyet.

Tragikus földcsuszamlás történt Ecuadorban, többen meghaltak

A heves esőzések földcsuszamlásokat idéztek elő Ecuadorban, aminek következtében többen életüket vesztették.