Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Rogán-Gaál Cecília megmutatta a különleges hétvégi szettjét

Nagyon csinosan jelent meg Rogán-Gaál Cecília, aki három gyermek édesanyaként is topformában várja az év további részét.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy a hírességek ne élnék izgalmasan az életüket, legalábbis a többségük így van ezzel. Továbbra is nehéz szavakat találni Jennifer Lopez fiatalos megjelenésére, aki mindig egyre magasabbra teszi a lécet. Ezzel pedig azt bizonyítja, hogy a kor csak egy szám, semmi több.

Ebben hihet Rippel Feri is, miután minden eddiginél fittebb, és az a terve, hogy legalább 100 évig éljen. Ezt a határt szeretné kitolni, és még az sem lehetetlen, hogy 120 évig, vagy tovább éljen, köszönhetően a mai orvostudománynak. Mindent megtesz ennek érdekében, hogy minél tovább lehessen a Földön, egészségesen és fitten. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Tóth Andiról is gyakran hallani, akiről látványos modellfotók készültek. A saját márkáját hirdeti, amivel megvalósult egy régi álma, és ezen a területen is sikeres, bár ez nem meglepő, mert eddig nemigazán lőtt mellé. Hogy mik a jövőbeni tervei, nem tudni, viszont biztosak lehetünk abban, hogy a tévés karrierje sem ért véget.

Krausz Gábor pedig fülig szerelmes, Mikes Anna az új párja, akivel a Dancing with the Stars ideje alatt szerettek egymásba. Nagyon jó látni azt, hogy Gábor és Anna ennyire egymásra találtak, és ilyen szinten kiegészítik a másikat. Mindig örömmel tölt el bennünket, ha egy pár valóban boldog, és nemcsak vegetál egymás mellett.

Rogán-Gaál Cecília szintén boldog, háromgyermekes anyaként hozza ki magából a legtöbbet, ami ugyancsak dicséretes, akárcsak Sarka Kata, aki idén már 22 edzésnél tart. Cecília szintén aktív, szeret sportolni, szereti a divatot, és legutóbb is egy igen csinos szettben készített magáról fotókat, amiket erre a linkre kattintva érhettek el.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.