Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Szoboszlai Telkiben kapott különleges segítséget a sérülése után

Szoboszlai Dominik ideiglenesen hazatért és Telkiben kapott különleges segítséget az újabb sérülése miatt, miközben továbbra sem tudni, mennyit kell kihagynia.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgó az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír, miszerint Szoboszlai Dominik még csak a kispadon sem lehet ott az Arsenal elleni csúcsrangadón. Klopp, a Liverpool menedzsere megerősítette, hogy a magyar válogatott vezére megint lesérült, és egyelőre ők sem tudnak sokkal többet mondani, mert meg kell várniuk a vizsgálatok eredményét.

A Liverpool végül vereséget szenvedett az Arsenal otthonában, és ugyan még mindig vezetik a bajnokságot, ez a botlás sokba kerülhet a végén. Az Index arról számolt be, hogy Szoboszlai a sérülése miatt visszatért Magyarországra, és Telkiben kapott különleges segítséget a mihamarabbi felépülése érdekében. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Egy ismert sportrehabilitációs specialista vette kezelésbe, aki korábban többek között Haalanddal és Gulácsival is dolgozott együtt. Hétfőn, a válogatott központjában Franz Leberbauer várta, akit „Guru” becenéven emlegetnek a szakmai tudása miatt. Az osztrák nagyon jól ismeri a Lipcse korábbi játékosát, miután 2021 tavaszán már dolgoztak együtt egy elhúzódó ágyéksérülés és szeméremcsont-gyulladás miatt.

Az Index értesülései szerint egyelőre a Guru sem találta meg a Szoboszlai által leírt fájdalom pontos okát, az elvégzett tesztek ellenére sem. Emiatt továbbra sem tudni, meddig tarthat a felépülés, és mikor térhet vissza a pályára Szoboszlai, anélkül hogy benne lenne a pakliban az esetlegesen újabb sérülés lehetősége.

A klasszis középpályás szerdán, azaz a mai napon visszatér Liverpoolba, ahol folytatja a rehabilitációját az angolok stábjával. Később pedig minden bizonnyal hivatalos tájékoztatást adnak Dominik várható felépüléséről, és arról, hány napot/hetet kell kihagynia, mielőtt újra elérhető lesz Klopp számára a középpályán, ahol óriási szükség lenne rá.