Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,640 $

Dancing with the Stars: Marics Peti őrületesen szexi tánca Stana Alexandrával (videó)

Marics Peti és Stana Alexandra igyekezett még magasra tenni a lécet a Dancing wih the Stars legutóbbi élő adásában.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra egyértelműen az egyik legnagyobb favoritja a Dancing with the Stars negyedik évadának. Egy héttel ezelőtt is szenzációsak voltak, magas pontszámokat kaptak, teljesen megérdemelten.

Peti nem unatkozott vasárnap sem, mivel meglepetésvendég volt a Sztárban Sztár leszek!-ben. Élőben énekelt, aminek Tóth Gabi is örült, míg Majka beszólt párat a Valmar sztárjának, de csak viccesen, mert nagyon kedvelik egymást. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Peti és Alexandra is tudja, itt már kevés hiba fér bele a verseny során, és a nézők nagyon nehezen fognak dönteni a végén. Mint mindig, most is remek hangulatban készült a duó, akiket százezrek imádnak.

Alexandra a szokásosnál is vonzóbb volt, leesett az emberek álla ebben a szettben. Ráadásul egy rendkívül szexi táncot, pasadoble-t adtak elő, a már megszokott minőségben, hangulatban.

Noha Tamást nem nyűgözte le teljesen az előadás, 9 pontot adott, akárcsak Nóri és Vajk. Peti viszont nagyon élvezte a nyitányt, de vissza fogják nézni, hol voltak a hiányosságok, mert mindketten maximalisták.