Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Szegedi Fecsó szerint csoda, hogy túlélte Curtis hatalmas ütéseit a Sztárboxban

Szegedi Fecsó is nyilatkozott a Sztárbokxban a nagy mérkőzés után azt követően, hogy kiütéssel nyert Curtis ellen.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboxban ezúttal is három mérkőzést rendeztek meg, mialatt két női versenyző is ringbe szállt. Nyári Dia nem sok esélyt adott Járai Kírának, végig taktikusan küzdött, melynek a végén övé lett a győzelem.

Pintéer Tenya és Dobrády Ákos meccsére is sokan voltak kíváncsiak az arénában. Tenya elemi erővel csapott le az énekesre, aki azonnal hatalmas erejű ütéseket kapott, és csak a védekezéssel tudott foglalkozni. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Tenya nem taktikázott igazán, egyértelműen arra ment, hogy minél hamarabb kiüsse az ellenfelét. Ez végül működött, mert Ákosra rövid időn belül kétszer is rászámoltak, és onnan nem lehetett visszaút számára.

Szegedi Fecsó örült, hogy túlélte a meccset

Utolsóként Curtis és Szegedi Fecsó léptek ringbe, viszont ez a meccs sem tartott sokáig. Az jól látszott, kinek van több rajongója, és a szavazást elsöprő többséggel nyerte a rapper, annak ellenére, hogy alig pár edzés volt mögötte az elfoglaltságai miatt.

Fecsó egy hét alatt többet edzett, mint Curtis összesen, ami jelentős különbség. A rapper kiütéses veresége szenvedett, majd nem sokkal később bocsánatot kért, mert tudta jól, jobban fel kellett volna készülnie.

Fecsó úgy nyilatkozott, ez olyan volt számára, mintha a Rocky című filmben lett volna. „Kőkemény volt, záporoztak az óriási pofonok. Csoda, hogy túléltem.” – fogalmazott Fecsó, akinek a védett ütések is fájtak, de hozzátette, pontosan erre készültek, tudták jól, hogy neki fog rontani a rapper.

Két dolog járt a fejében – állja az ütéseket, illetve az állóképessége segítségével kibírja a meneteket. „Szeretném ezt a győzelmemet születendő kisfiamnak ajánlani. Bea jövő áprilisban megszüli a harmadik fiamat.”

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.