Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Haryy Kane-nel nem lehet szórakozni Angliában (videó)

Videós összefoglaló érkezett a Tottenham legutóbbi győzelméről, ami amiatt is fontos volt Conte számára, mert kikapott a mögöttük érkező Liverpool.

Fotó: EPA/Isabel Infantes
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool rajongói egy héttel ezelőtt ezen a napon a fellegekben érezhették magukat, most pedig ismét keresik a válaszokat, akárcsak Klopp. Noha pár hónappal ezelőtt 9-0-ra verték a Bournemouth csapatát az angol bajnokin, most még csak gólt sem rúgtak, és egyet kaptak.

Ezzel a vereséggel megtört a Liverpool lendülete, és távolabb kerültek a Bajnokok Ligája indulástól. Eldőlni még semmi sem dőlt el, de az biztos, hogy idén különösen hektikusan játszik Klopp csapata. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

A Tottenham szintén, ahol Conte nemrég azt nyilatkozta, lehetséges, hogy hamarosan elküldik, de addig mindent meg fog tenni a csapatért. A fájó BL-kiesés után 3-1-gyel üzentek a Nottingham ellen szombaton, bár ez nem volt olyan egyszerű.

Ugyan Richarlison már a 3. percben eredményes volt, parádés gólt lőtt, a VAR közbeszólt. Kane viszont duplázott, büntetőből is betalált, és közben még nagyobb legendává válik Londonban, bár a hírek szerint a Real Madrid komolyan számolna a leigazolásával, és még mindig nem hosszabbított a csatár.

A Nottingham a 81. percben szépített, és nem sokkal később büntetőhöz jutott, amivel 3-2-re módosíthatták volna az állást. Ez végül a kimaradt büntető miatt elmaradt, ahogyan az is, hogy az utolsó utáni pillanatokban elrontsák a Tottenham napját.

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.