Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A Real Madrid megtalálhatta az új Benzemát

Fotó: EPA/RAUL CARO
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Könnyen lehet, hogy a Real Madrid szerzi meg a világ egyik legjobb támadóját, aki Karim Benzema igazi utódja lehet, akár hosszabb távon is.

Voltak idők, amikor nagyon úgy tűnt, hogy Benzema madridos karrierje rövid véget érhet, de a francia még csak kölcsönbe sem akart távozni. Jól tette, mert később formába lendült, és 35 évesen felért a csúcsra.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Valószínűleg nem sokan tippeltek volna arra, hogy Benzema képes lesz erre ennyi idős korában, de megcsinálta, és már aranylabdás támadónak hívhatja magát. A kora miatt azonban messze nem ő jelenti a jövőt a Real Madriban, hiába hosszabbított.

Egy ideje dolgoznak azon, hogy megtalálják az utódját, és továbbra sem kizárt, hogy Mbappé megérkezik Madridba, aki Viniciusszal alkothatna félelmetesen erős duót. A PSG viszont vinné a brazilt, így egy igen érdekes nyári átigazolási szezon áll előttünk.

Kane lehetne Benzema utódja

Korábban is téma volt Kane esetleges szerződtetése, aki még mindig csak 29 esztendős, így ideális megoldás lehetne a Madrid számára a következő években. A Defensa Central értesülései szerint a Real Madrid továbbra is érdeklődik a Tottenham támadja iránt, és harcba lendülne érte nyáron.

Ha Mbappé marad a helyén, Kane abszolút prioritást élvezhet a listán, de Haalandról sem mondtak le teljesen, mert sok a pletyka arról, hogy a gólzsák máris távozhat Manchesterből, hiába rúg sok gólt.

A Real Madrid mindenképpen szeretne egy klasszikus csatárt, és a Fichajes azt írja, Benzema számos fizikai problémával küszködik, ami miatt az elnök, Perez szükségét látja egy olyan játékos érkezését, mint Kane.

A brit csatár szerződése 2024 nyarán lejár, és egyelőre nincs információ arról, hogy hosszabbítana-e Londonban. Nehéz dolga van, mert hiába rúgja a gólokat, a Tottenham nem képes kupákat nyerni, és Conte nem zárta ki, hogy idő előtt mennie kell, amivel ismét új edzője lenne a csapatnak.