Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,28 Ft
Bitcoin
64,595 $

A Yahoo is követi más cégek példáját, mintegy 1000 munkahelyet szüntet meg

Jim Lanzone elmagyarázta, hogy mindez részét képezi egy nagyobb átszervezési projektnek, s a cél az, hogy egy jobb üzleti tervet hozzanak létre, amellyel a jövőben is sikereket tudnak elérni.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Disney, a PayPal, a Microsoft, az Alphabet és a Dell is jelentős létszámleépítést jelentett be, most pedig arról érkezett hír, hogy a Yahoo is erre készül, mivel közel 1000 munkahelyet szüntet meg, ahol az alkalmazottak 12%-a dolgozik jelenleg.

Ám ez még csak a kezdet, ugyanis a vállalat azt tervezi, hogy 2023-ig csaknem 50%-kal csökkenti a Yahoo for Business reklámtechnológiai részlegének létszámát, ami a cég dolgozóinak több mint 20%-át jelenti. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Jim Lanzone vezérigazgató egy interjúban elmondta, mindez részét képezi egy nagyobb átszervezési projektnek, s a cél az, hogy egy jobb üzleti tervet hozzanak létre, amellyel a jövőben is sikereket tudnak elérni, illetve szó sincs arról, hogy nehézségekkel küzdenének.

Állítása szerint a vállalat rendkívül nyereséges, s a tervezett változtatásokat akkor is végrehajtották volna, ha minden szempontból túlteljesítették volna a kitűzött célokat – derül ki a South China Morning Post beszámolójából.

Majd Lanzone hozzátette, a Yahoo továbbra is „agresszíven” vesz fel új munkatársakat, illetve az állásukat elvesztő kollégáknak sem kell búcsút inteniük, mivel más munkakörökben fogják alkalmazni őket.

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.