Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Videón Haaland gálája és újabb mesterhármasa a Manchester Cityvel

Hihetetlen számokat produkál a Manchester City sztárja, aki jó úton halad afelé, hogy már az első angliai szezonjában gólkirály legyen.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erre minden esélye megvan, hiszen úgy termeli a gólokat, mint senki más, ráadásul ez csak az első szezonja a Premier League-ben. Eddig összesen 25 gólt lőtt a Manchester City leghatékonyabb igazolása, amivel toronymagasan vezeti a listát.

Kane van a második helyen 15 góllal, és erősen valószínűtlen, hogy az idény végéig képes lesz ledolgozni ezt a nagy hátrányt. Lehetséges, akkor sem járna sikerrel, ha Haaland már nem szerezne több gólt az utolsó fordulóig. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Mivel még sok mérkőzés van hátra, Haaland arra is jó eséllyel pályázhat, hogy a 40 gól közelébe kerüljön. Legutóbb a Wolverhampton ellen szerzett mesterhármast, ráadásul úgy, hogy kevesebb mint 15 percre volt ehhez szüksége.

Az első gólját a 40. percben ünnepelhetett, majd 10 perccel később már büntetőből volt eredményes. Négy perccel az értékesített tizenegyes után megint beköszönt a City legértékesebb játékosa, amivel kialakult a végeredmény.

A Manchester City jelenleg 45 pontos az 50 pontos Arsenal mögött, de egy meccsel többet játszottak a manchesteriek, így továbbra is lépéshátrányban vannak. A városi rivális United nem tudott szívességet tenni nekik, nulla ponttal távoztak vasárnap az Arsenal otthonából egy izgalmas és fordulatos rangadó végén.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.