Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Videós összefoglaló a Manchester United hatalmas győzelméről a Liverpool ellen

Sokan azt gondolhatták, csak az a kérdés, hány góllal nyer a Liverpool, végül egyetlen egy pontot sem szereztek az Old Traffordon.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon rég volt példa arra, hogy a Manchester United ilyen gyengén kezdjen egy új idényt az angol bajnokságban, mint most. Odahaza és idegenben is belefutottak egy pofonba, ráadásul nem nagy csapatok ellen.

Sokkoló volt mindezt látniuk a szurkolóknak, akik csak fogták a fejüket, és könyörögtek azért, hogy igazoljon az United. Ez megtörtént, Casemiro már tagja a keretnek, és várhatóan jönni fog még pár igazán minőségi játékos. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Noha Casemiro egyelőre nem lépett pályára, a Manchester United le tudta győzni a Liverpoolt hétfő este, ráadásul úgy, hogy Ronaldo alig játszott. Nem volt szükség a portugál klasszisra, és ezúttal a védelem szintén jól működött, a bekapott góltól független.

Ez a 2-1-es győzelem mentálisan is sokat segíthet a csapaton, miközben a Liverpool csak két pontot gyűjtött az első három fordulóban. Sancho zseniális gólja és Rashford találata meghozta az első győzelmet az új szezonban, míg Salah ugyan ismét gólt lőtt a Vörös Ördögöknek, ez semmire nem volt elég.

Tisztán látszott, hogy a védelem jóval stabilabb lábakon állhat, ha Maguire nincs a pályán, aki ugyancsak a kispadról figyelte az eseményeket. Az új igazolás, Martínez az egyik legjobb volt a pályán, rendkívül jól védekezett Varane társaként, ők ketten lehetnek azok, akik helyrerakják a védelmet.

Az iráni elnök helikoptere kényszerleszállást hajtott végre és eltűnt

A fedélzeten tartózkodott az iráni elnök mellett a külügyminiszter is.