Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Rejtélyes fekete lyukat találtak az óceán közepén

Az egyik népszerű közösségi portálra kerültek fel fotók arról a misztikus geológiai struktúráról, amit a Csendes-óceánban azonosítottak a Google Maps térképfigyelő applikációval.

...svg content...Reddit
Tudomány

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Redditen közzétett fényképen egy egészen különleges földrajzi anomália fedezhető fel, ami első pillantásra egy kisebb szigetnek tűnik az óceán közepén, a valóságban viszont egy teljesen más struktúráról van szó.

Egyesek szerint atollnak tűnik a nem mindennapi lyuk, mások úgy gondolták, hogy egy elmosódott felvételről beszélhetünk, amelyen egy közönséges félsziget tornyosul az égbe, miközben a többi részét elfedte a víz. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Mások úgy vélték, az amerikai hadsereg cenzúrázhatta ki a fényképet a Google Maps alkalmazáson belül, mivel olyan helyszínről lehet szó, ahol katonai kísérleteket és különböző teszteket végeznek el, amit el szeretnének rejteni a nyilvánosság elől.

Fotó Reddit

A magyarázat azonban ennél sokkal egyszerűbb, ugyanis a fotón nem más, mint a Hawaii-tól néhány kilométerre délre található, Oroszországhoz tartozó Vosztok-sziget tűnik fel kissé sötét megvilágításban.

A fekete szín valójában sötétzöld, ami közelítés után egyre jobban élénkül, ez a jelenség pedig annak tudható be, hogy a szigetet hatalmas erdőségek borítják, melyek sötétzöld levelű Pisonia-fákból állnak.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.