Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

További Hírek

Egyelőre nem tudni, hogy ez egy korábbi fotó, vagy Berki Mazsi rövid időn belül ismét elutazott, ugyanakkor magával ragadja az embert a környezet.

Különleges élményben lehetett része Berki Mazsinak, aki egy lovas programon vett részt, méghozzá az óceánparton.

A Meteorológiai Világszervezet közlése szerint az óceánok hőmérséklete és savassága új rekordot ért el 2021-ben.

2020 novemberében a Csendes-óceán északi részén fedeztek fel egy hihetetlenül magasra tornyosuló hullámot, amelyhez hasonló 1300 évente csak egyszer volt megfigyelhető.

Az egyik népszerű közösségi portálra kerültek fel fotók arról a misztikus geológiai struktúráról, amit a Csendes-óceánban azonosítottak a Google Maps térképfigyelő applikációval.

Mi sem bizonyítja jobban a környezetszennyezés óriási méretét, mint a nemrégiben detektált, óriási kiterjedéssel rendelkező szennycsomag.

Mivel a jövőben a villanyautók és elektromos járművek kulcsfontosságú komponense, a lítiumion-akkumulátor előállítása kerülhet előtérbe, ezért minden lehetőséget megvizsgálnak arra, honnan lehetne kibányászni a gyártáshoz szükséges fémeket.

Szakértők szerint a Csendes-óceánban létrejött úgynevezett környezeti hipoxiás zónák révén egyre több élőlény pusztulhat el a vízfelszín alatt.

Megsérült a mexikói állami olajvállalathoz, a Pemexhez tartozó egyik tengeralatti gázvezeték, amelynek következtében szürreális jelenteknek lehettünk szemtanúi: egy egészen nagy körben lángolt a víz felszíne.

Miközben ambiciózus projekteket valósít meg a NASA a SpaceX-szel karöltve, addig sokkal több rejtély lakozik saját bolygónkon, mint más égitesteken.