Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Két hét alatt a második terrortámadás történik ugyanabban a körzetben

Két héttel azt követően, hogy 33 ember vesztette életét egy dzsihadista terrortámadásban Niger nyugati részén, most ugyanott egy újabb akció történt.

Fotó: Twitter/France24
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Helyi tisztviselők beszámolója szerint ugyanis egy újabb iszlamista támadás keretében ezúttal 15 embert mészároltak le a nyugat-nigeri Banibangou régióban, Mali határának közelében – adta hírül az AFP hírügynökség.

Banibangou éppen abban a világ jelenlegi legveszélyesebb pontjában, a Niger-Burkina Faso-Mali hármashatár mellett található, ahol az Al-Kaidához és az Iszlám Államhoz köthető helyi terrorszervezetek tartják rettegésben a környéket. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Niger belügyminisztériumának közleménye szerint a hétfői támadást is beazonosítatlan fegyveres hajtották végre, akik elsősorban a földeken dolgozó helyiekre nyitottak válogatás nélkül tüzet.

A közelmúltban szintén dzsihadista támadás áldozata lett a környék, július végén 33 embert mészároltak le szélsőségesek, akik már-már „szokásos” módon motorral érkeztek és kezdtek lőni.

A hármashatár továbbra is a világ egyik legveszélyesebb régiójának számít, ugyanis nincs megfelelő katonai őrizet alá vonva, mindössze 1200 csádi katona őrzi a területet.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.