Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,198 $

További Hírek

Agadez korábban Afrika egyik legfontosabb migrációs útvonala volt, ám mióta Nigerben kriminalizálták az embercsempészetet, mára a világ minden tájáról érkező labdarúgók otthonává vált.

8.7 millió dollár, vagyis mintegy 2.8 milliárd forint értékben foglaltak le 200 kilogramm kokaint egy városvezető kamionjáról.

Nincs vége a borzalomnak a világ legerőszakosabb régiójában, ahol ezen a héten több terrorcselekmény is történt.

Komoly problémát jelent számos fejlődő gazdaság számára, hogy illegálisan vagy elavult módszerekkel működnek bányák.

Az elmúlt hetek során valamennyivel csendesebb volt a világ legerőszakosabb régiója, azonban ismét lecsaptak a helyi iszlamista terrorszervezetek.

Az Amnesty International nemzetközi szervezet által közzétett legfrissebb jelentésben szomorú jelenségre hívták fel a figyelmet.

A szerdai nap folyamán bejelentette a védelmi minisztérium, hogy a Boko Haram több száz harcosa rontott a hadsereg tagjaira Niger délkeleti részén, melynek során 16 katonát öltek meg és további kilencet megsebesítettek.

Az áldozatok között kiskorúak is vannak, összesen 14 gyermeket öltek meg a lázadok a nigeri faluban.

Két héttel azt követően, hogy 33 ember vesztette életét egy dzsihadista terrortámadásban Niger nyugati részén, most ugyanott egy újabb akció történt.

A hétfői nap folyamán megerősítette a helyi védelmi minisztérium, hogy rátámadtak egy katonai ellátópontra a dzsihadisták, melyben 15 katona vesztette életét Nigerben.