Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

További Hírek

Nincs vége a borzalomnak a világ legerőszakosabb régiójában, ahol ezen a héten több terrorcselekmény is történt.

Legalább 28 katonát és négy civilt mészároltak le a dzsihadista terroristák a hétvége folyamán egyetlen támadás keretében.

Az elmúlt hetek során valamennyivel csendesebb volt a világ legerőszakosabb régiója, azonban ismét lecsaptak a helyi iszlamista terrorszervezetek.

Choguel Kokalla Maiga, Mali miniszterelnöke súlyos vádakat fogalmazott meg katonai szövetségesükkel, Franciaországgal szemben.

Két héttel azt követően, hogy 33 ember vesztette életét egy dzsihadista terrortámadásban Niger nyugati részén, most ugyanott egy újabb akció történt.

Ismét brutális dzsihadista támadás történt Maliban, amelynek következtében több mint 40 civil vesztette életét, miközben a szomszédos Burkina Fasóban 12 katonát mészároltak le a terroristák.

A Közel-Keleten némileg enyhült az iszlamista erőszak az elmúlt évek során, azonban ez nem a megszűnését vagy visszaszorulását jelzi, hanem mindössze az „elköltözését”.

A hétfői nap folyamán megerősítette a helyi védelmi minisztérium, hogy rátámadtak egy katonai ellátópontra a dzsihadisták, melyben 15 katona vesztette életét Nigerben.

Ismét motoros terrortámadás történt a Száhel-övben található Nigerben, amelynek következtében tizennégyen vesztették életüket.

Újabb dzsihadista támadás történt a világ legerőszakosabb régiójában, amelynek ezúttal 15 civil esett áldozatául.