Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,699 $

Messi felesége, ahogy a Copa América-győztes férje nyakába ugrik a repülőtéren

Antonella Roccuzzo már nagyon izgatott volt a pillanat miatt, hiányzott neki a férje, és természetesen azonnal gratulálni akart neki.

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi megvalósította az egyik legnagyobb álmát, amire ugyan sokat kellett várnia, végül sikerrel járt. Ezzel egy közel 30 éve tartó „átkot” tört meg Argentínával, mivel a 90-es évek óta nem nyertek Copa Américát.

Ennek most vége, szombat este legyőzték a brazilokat a fináléban, ahol Messi is gólt rúghatott volna a lefújás előtt, de kihagyta a hatalmas ziccert. Mihelyst meghallotta a sípszót, zokogásban tört ki, nem bírta visszatartani a könnyeit. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

Neymar, aki még mindig az egyik legjobb barátja, őszintén gratulált neki, noha azért küzdött, hogy ő legyen a végén a boldogabb, de valakinek nyernie kellett. Ez a személy most az argentin legenda lett, akit a társak dobálni kezdtek a nagy örömködés közben.

Messi kihasználta a lehetőséget, és még a pályán videotelefonált a családjával, akik odahaza várták. Antonella nagyon régóta párja a sztárnak, és gyermekei anyja, már a repülőtéren fogadta a klasszist, és azonnal a nyakába ugrott.

Lapozó: 1 2

Már 3-0-ra vezetett az Arsenal, amikor jött a gond

Az Arsenal 3-0-ra is vezetett a Tottenham ellen, de messze nem ez lett a végeredmény angol bajnokság hétvégi fordulójában.