Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Az Eb meglepetésemberét akarja a Real Madrid

A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid offenzívát indított az olaszok nagy sztárjáért, de valószínűleg nem lesz könnyű dolguk, ha valóban meg akarják szerezni.

Fotó: Twitter/Italy
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden kontinenstornának vannak sztárjai, és meglepetésemberei, akik felhívják magukra a figyelmet. Leonardo Spinazzola egyértelműen közéjük sorolható, aki még mindig csak 28 esztendős és jelenleg az AS Roma játékosa.

2012 és 2019 között a Juventus alkalmazásában állt, de rendre csak kölcsönben szerepelhetett, számos olasz klubnál megfordult, majd 2019-ben megvásárolta a római csapat. Az AS úgy tudja, hogy a madridiak megbízottjai találkoztak a rómaiakkal, és nem kizárt, hogy egy csereüzlettel szerzik meg az olasz válogatott játékost. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Az üzlet részeként a jelenleg a Rómánál kölcsönben szereplő Mayoral végleg az olaszokhoz kerülne, aki 2007 óta a Real Madrid futballistája. Carlo Ancelotti folyamatosan a csapat megerősítésén dolgozik, és most hogy Sergio Ramos távozása hivatalossá vált, résen kell lenniük.

Július 5-től már edzéseket tart az olasz szakember Valdebebasban és hamarosan újabb neveket szeretnének a klubnál látni. Az AS Roma balhátvédje remek szezont futott a Serie A-ban, és az Európa-bajnokságon végképp bizonyította a képességeit.

Mayoralt második egymást követő szezonban adja kölcsön az olaszoknak a madridi gárda, és a cél az, hogy a két játékost elcseréljék egymással. Mivel a Real Madridnál sem szórhatják a pénzt, a héten tartott találkozó fő célja az volt, hogy csereüzlettel oldják meg a kérdést.

Erős érvek kerültek a PSG mellé, hogy Sergio Ramos igent mondjon

Mivel a rómaiak elégedettek a 24 éves spanyol támadóval, hajlanak az üzlet megkötésére, és Spinazzola betölthetné azt az űrt, ami Marcelo hagyhat maga mögött, ha a csapata el akarja adni őt, bár a hírek szerint az újdonsült csapatkapitány nem akar távozni, noha többen is előtte vannak a sorban a védelemben, kezdve Mendyvel, Gutiérezzel és a frissen igazolt Alabával.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.