Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Két világsztárt is elhozhat a Barcelona a Manchester Citytől, de nem Messiért cserébe

Egy újabb nagy név kerülhet fel a Barcelona listájára, akit érdekli a lehetőség, de ő sem ingyen érkezne, és ez megnehezíti a transzfert.

Fotó: Twitter/Germany
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az mindenki számára világos lehet, hogy a Barcelona nincs abban a helyzetben, hogy súlyos eurómilliókkal dobálózzon. Egyszerűen jelenleg nem engedheti meg magának azt, hogy hatalmas pénzekért igazoljon.

Azok a játékosok, akik szabadúszók, és valóban a Camp Nouban akarnak játszani, mint például Aguero, minden különlegesebb probléma nélkül csatlakozhatnak. Ugyanakkor Wijnaldum helyzete is jól bizonyítja, hogy a pénz néha mindent felülírhat. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A PSG több mint kétszer magasabb fizetést ajánlott a hollandnak, mint a Barcelona, így a katalánok a célegyenesben maradtak le a Liverpool sztárjáról. Valószínűleg Depay nem fog már visszakozni, aki már tavaly is magára akarta húzni a Barcelona mezét, de nem volt meg az ehhez a szükséges anyagi forrás. A másik holland válogatott szintén ingyen érkezhet a lejáró szerződése miatt.

Nemrég arról számoltunk be, hogy Sterling is felkerült a Barca listájára, bár a brit sztárnak szerződése van a Manchester Citynél, ahol rendesen megkérhetik az árát, ha elengedik. Sokat nem kellett várnunk arra, hogy egy újabb név kerüljön bele a kalapba, aki szintén a City játékosa.

A The Sun szerint Gundogant érdekli a barcelonai átigazolás, de a manchesteriek nem sietnek az eladásával, a hamarosan lejáró szerződése ellenére sem, mivel már csak két esztendő van vissza a kontraktusából.

Pep Guaridola első nagy igazolása volt a Citynél, és továbbra is boldog a klubnál, bár a múltban nem csinált titkot abból, hogy nagy csodálója a Barcának. A brit klub játékosa órákon át figyelte Xavi, Messi és Iniesta játékát, akik egykor együtt játszottak.

Tisztában van vele, hogy a katalánok az elmúlt hónapokban figyelemmel kísérték a helyzetét, de egyelőre az Európa-bajnokságra koncentrál, ugyanakkor örül annak, hogy mások is figyelik a játékát. Ha Grealish megérkezik az Aston Villától, akkor azzal Gundogan helyzete is változtathat.

A Sky Sports szerint a Manchester City nem tervezi, hogy ezen a nyáron eladja a német sztárját, aki elégedett, még annak ellenére is, hogy egyelőre nem erőlteti az új szerződésével kapcsolatos tárgyalásokat.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.