Egy újabb hatalmas játékost szerezhet meg a Barcelona a Manchester Citytől

Fotó: Twitter/England
not image

Hujber Dávid

2021.június.9 - 11:42

Ami korábban egy lehetetlen küldetésnek tűnt, most nagyon is valósággá válhat, ami egy remek erősítést jelentene a katalánoknak.

Noha a Barcelona pénzügyi forrásai korlátozottak a nem túl ideális gazdasági helyzet miatt, többek között Aguerót is sikerült megszerezniük, aki ráadásul ingyen érkezett, mivel a lejáró szerződését nem hosszabbította meg a Manchester Cityvel.

Nem kizárt, hogy lesz még egy nagy érkező a britektől, akire korábban gyakorlatilag semmi esélyük nem lett volna, már csak az anyagi helyzetük miatt is. A Sport arról számolt be, hogy a katalánok Sterling leigazolásának lehetőségét mérlegelik.

Itt a helyzet annyival bonyolultabb, hogy az angol válogatottnak még két éve van hátra a szerződéséből. Barcelonában külön figyelmet fordítanak a támadósor megerősítésére, és hamarosan Depay is aláírhat.

A Sport úgy tudja, a Barcelona bízik abban, hogy a következő hetekben sikerül összegyűjteniük a forrásaikat, amiknek a segítségével egy újabb nagy nevű játékossal köthetnek szerződést.

Sterling is a listán szerepel, de a Barca tisztában van azzal, hogy nehéz lesz megkötniük az üzletet, még akkor is, ha a villámgyors szélső hajlandó lenne váltani a Citynél kialakult helyzete miatt. Ugyan a 26 éves sztárnak 2023-ig szól a szerződése a klubjával, a szezon véghajrájában már közel sem játszott annyit, mint amennyit szeretett volna, és kész meghallgatni az ajánlatokat.

Mivel Ousmane Dembele még mindig nem reagált a Barcelona hosszabbítási ajánlatára, lehetséges hogy ezen a nyáron megválnak tőle, és a belőle kapott pénzből finanszírozhatnák Sterling leigazolásának egy részét.