Sajtó: a Barcelona elbukta az egyik legfontosabb igazolását, az ok is kiderült

Fotó: Twitter/OnsOranje
not image

Hujber Dávid

2021.június.6 - 11:46

A legfrissebb hírek szerint a Barcelona egyik legfőbb kiszemeltje mégsem a katalánokat választotta, és kétszer annyi pénzért egy másik sztárklubnál folytatja a pályafutását.

A Barcelona eddig sokkal aktívabb volt az átigazolási piacon, mint tavaly. Továbbra sem tudnak versengeni a többi sztárklubbal, mert meg kellett húzniuk a nadrágszíjat, de így is szereztek egy-két igen fontos játékost.

Aguero érkezése szintén sokat nyomhat a latba a bajnoki címért folytatott harcban, illetve Messire is jó hatással lehet, akinek mindig is fontosabb volt a keret minősége, mint a fizetése. Emiatt is szólnak arról a hírek, hogy hamarosan hosszabbíthat, még akkor is, ha érezhetően kevesebbet fog keresni.

Noha úgy fest, hogy a Barcelona meg tudta akadályozni, hogy Messi a Manchester Cityhez, vagy a PSG-hez igazoljon, a franciák így is elhappolták előlük az egyik legfontosabb igazolásukat. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Wijnaldumért a PSG is bejelentkezett, pedig már egy lépésre volt attól, hogy aláírja a szerződését a Barcelonával.

A Liverpool sztárja nagyon komoly ajánlatot kapott Párizsból, és többek között Pochettinóval, a PSG edzőjével is beszélt. Fabrizio Romano arról jelentette, hogy a holland válogatott végül a franciák mellett tette le a voksát, addig a Barcelona nem szándékozott növelni az ajánlatán.

A katalánoknál már minden megvolt az aláíráshoz, többek között az orvosi vizsgálatok is tervben voltak, de a PSG kétszer akkora fizetést ajánlott, mint a Barcelona. Az egyik legjobb középpályásnak tartott sztár 2024-ig kötelezte el magát a klubhoz, és már csak a hivatalos bejelentés van hátra.