Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,169 $

A kormány szerint holnapra minden beoltott pedagógus védettséget élvez majd

Magyarország Kormánya a Facebook-oldalán osztotta meg a lakossággal a beoltott pedagógusok helyzetét a hétfői nyitás kapcsán.

Berczely Jánosné asszisztens (b) egy pedagógus testhőmérsékletét méri, mielőtt beoltják a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina első adagjával az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben kialakított oltóponton 2021. április 16-án. MTI/Rosta Tibor
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

„Megtörtént a bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozók, pedagógusok soron kívüli oltása. Az óvodák és az iskolák újranyitására ők is védetté válnak” – írja a kormány a közösségi oldalon.

Megtörtént a bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozók, pedagógusok soron kívüli oltása. Az óvodák és az iskolák újranyitására ők is védetté válnak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2021. április 18., vasárnap

A kormány szerint tehát minden beoltott óvodai és általános iskolai pedagógus védettséget fog élvezni a hétfői nyitásra. Április 19-én a kormány döntése alapján újra kinyithatnak az óvodák, és folytatódik a jelenléti oktatás az alsó tagozatos osztályokban is.

A tömeges oltások Magyarországon egyre növekvő tendenciát mutatnak, a mai adatok alapján ugyanis eddig 3 252 579 fő kapta meg a koronavírus elleni oltás első adagját, és 1 385 898 fő kapta meg második dózist is.