Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,26 Ft
Euró
394,64 Ft
Font
461,03 Ft
Bitcoin
64,655 $

Jövőre érkezhet az új AirPods Pro és iPad Pro

A Bloomberg szakavatott újságírója, Mark Gurman szerint 2022-ben várható az újgenerációs fülhallgatók és táblagépek megjelenése.

Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miközben a vadonatúj, forradalmi M-chipekkel felszerelt MacBook Pro laptopok és AirPods fülhallgatók minden bizonnyal október-november tájékán kerülnek bemutatásra, addig a jövő évi felhozatal kapcsán kiderült, először az iPad Pro és AirPods Pro készülékek bejelentésére lehet számítani.

A MacRumors értesülései szerint az AirPods Prók speciális mozgásérzékelővel lesznek ellátva, melynek révén könnyebb feladattá válik a napi aktivitásunk nyomon követése, az adatokat pedig a kütyü egyenesen kiküldheti iPhone-unkra vagy éppen Apple Watchunkra. Soron kívül Nem kizárt, hogy ismételten benzinárstop kerül bevezetésre

Az sem elképzelhetetlen, hogy a cupertinói techóriás 2022-ben említheti meg először hivatalos keretek között a régóta pletykák kereszttüzében lévő AR-headsetjét, amivel valósággal berobbanhatnának a virtuális realitással foglalkozó szegmensbe.

Az új iPad Prókat sem szabad kihagyni a buliból, a felfrissített, saját fejlesztésű lapkakészletekkel működő táblagépek ugyanis szintúgy megreformálhatják a piacot, az Apple pedig további részesedést hasíthat majd le magának.

Hogy végül mi lesz az igazság, arra csak a jövő adhat választ, ám érdemes lesz figyelnünk, miként változik a helyzet, így nem maradunk le egyetlen apró infómorzsáról sem.