Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Ajándékot kapnak a szlovák nyugdíjasok, ha elvégzik ezt a képzést

A kormány programot indít annak érdekében, hogy az idősek digitális készségeit fejlesszék, a képzés sikeres elvégzése után pedig ajándékot is kapnak.

További Hírek

A Samsung Galaxy Tab S8 termékcsalád hamarosan megjelenhet, a szivárogtatóknak köszönhetően pedig a specifikációkról is szó esett.

Habár hivatalos bejelentés nem érkezett a dél-koreai gyártó részéről, Evan Blass szivárogtató jóvoltából megtudhattuk, miként festhet majd a Galaxy Tab S8.

A kínai gyártó is beszállhat a Samsunggal folytatott, a tökéletes táblagépek és a makulátlanul működő összehajtható mobilok kifejlesztéséért vívott ádáz küzdelembe.

A Bloomberg szakavatott újságírója, Mark Gurman szerint 2022-ben várható az újgenerációs fülhallgatók és táblagépek megjelenése.

A redmondi techóriás bemutatta forradalmi laptopját, ami táblagép is egyben, és tökéletes bármilyen munkához.

Már jó ideje pletykálják, hogy a cupertinói techóriás hamarosan piacra dobhatja komoly ráncfelvarráson átesett táblagépeit.

Az Apple minden bizonnyal frissíteni fog a táblagépein, az alapmodellek ugyanis jelentős ráncfelvarráson eshetnek át.

Az előző hónapok statisztikáihoz hasonlóan alakult a második negyedévben mért eladási összesítés is, az iPadek töretlenül uralták a piacot.

A Home gomb is eltűnhet a népszerű táblagép következő generációs modelljéről, valamint a kávákat is leszűkíthetik.

Az Apple előzetes tervei szerint a hatodik generációs iPad mini táblagépek azon túl, hogy komoly dizájnbéli ráncfelvarráson eshetnek át, teljesítményben is túlszárnyalhatják majd elődeiket.